martes, 8 de enero de 2013

Fideus amb musclos

Aquesta recepta està copiada del llibre ''La comida de la familia'' den Ferràn Adrià.
Personalment és una de les que més m'agrada ja que sòc un fanàtic dels musclos, m'encanten cuinats de totes les maneres possibles.

Aqui us deixo la recepta:

Ingredients (per 2 pax):

- Musclos 115gr
- Fumet de peix 400gr
- Picada 1 culleradeta
- Sofregit 30 gr
- Fideus del nº5 180gr
- Oli d'oliva 2 cullerades
- Vi blanc 2 cullerades
- Sal
- Pebre negre

Elaboració:

- Netejar els musclos i posar a calentar el fumet.
- A una olla daurarem els fideus amb una mica d'oli, afegirem el sofregit i deixarem coure 2 min.
- Seguidament desglassarem amb vi blanc.
- Afegirem el fumet i la picada i ho deixam coure 10 min.
- Passats els deu minuts abocarem els musclos i esperarem a que s'obrin.
- Apaguem el foc i posem a punt de sal i pebre.

Notes:

- El sofregit és a base de ceba, all, llaurer, romaní, farigola i salsa de tomàquet triturat.
- La picada porta: safrà (opcional), julivert, all, avellanes torrades i oli d'oliva.
- Hi podem afegir pebre vermell o safrà per aromatitzar una mica més.

Bon profit!

Pd: Aqui sota us deixo una fotografia del llibre per qui no el conegui:

1 comentario:

  1. Hola Joan,

    He vist que tens moltes receptes al bloc, i m’agradaria presentar-te la pàgina Lestevesreceptes.cat, on els usuaris poden buscar entre més de 28000 receptes de les millors pàgines catalanes. També hem creat el Top blocs de receptes, on, de franc, pots afegir el teu.

    Lestevesreceptes.cat té diverses versions, en suec, francès, anglès, italià o castellà entre d’altres. Vols formar part de la nostra família?

    Quedem a la teva disposició!
    Bernat
    Lestevesreceptes.cat

    ResponderEliminar